Super Streusel SuperDrip Confetti -300gr-
Super Streusel SuperDrip Confetti -300gr-
Super Streusel SuperDrip Confetti -300gr-
Super Streusel SuperDrip Confetti -300gr-

Super Streusel SuperDrip Confetti -300gr-

Niet op voorraad
€ 12,95
Prijs incl. btw

Extra informatie
 

SuperDrip (voorheen EasyDrip) is een heerlijke chocoladedrip. Perfect voor het decoreren van cakes, het aanbrengen van accenten of het vullen van chocolademallen. Met de handige spuitfles kun je gemakkelijk de drip aanbrengen op je taart! Geen spuitzak meer nodig!

Gebruiksaanwijzing magnetron: Plaats de fles op zijn kant in de magnetron, verwarm op 800 watt gedurende 30 seconden zonder de deksel. Knijp in het flesje om de SuperDrip gelijkmatig te laten smelten. Verwarm opnieuw gedurende 20 seconden, knijp en herhaal met tussenpozen van 10 seconden tot de SuperDrip volledig gesmolten is.

Gebruiksaanwijzing in heet water: verwarm water in een pan (niet koken), haal de pan van het vuur. Plaats de fles met de deksel rechtop in de pan gedurende 10 minuten. Het hete water mag niet boven de bovenkant van het etiket uitkomen. Knijp in de fles om te controleren of alles gesmolten is. Zo niet, laat het dan nog 5 minuten in de pot staan. Let op: laat het water de SuperDrip niet aanraken.

Voor een dunne druppel: onmiddellijk gebruiken. Voor een dikke druppel: wacht een paar minuten.

Na gebruik: was de deksel af met heet water en verwijder de restjes glazuur, zodat de SuperDrip de volgende keer mooi glad loopt.
Ongeveer 10 minuten gebruikstijd en dan weer even 50-60 seconden opwarmen.

Hoe leger de fles, hoe minder lang het verwarmd hoeft te worden.

Ingrediënten: Suiker, plantaardig vet (palmpit*, palm*, shea), magere-melkpoeder, zoetstof: isomalt; kleurstoffen: E120, E133, E160a, beten rood; emulgator: zonnebloemlecithine; natuurlijk aroma; kan sporen van NUTS bevatten. *RSPO gecertificeerd 

Soort
Drip
Kleur
Wit
Gewicht
250 t/m 499 gram
114134

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie