Bakpoeders


Bakpoeder kopen

Houdt u van bakken en wilt u recepten gaan uitproberen? Dan bent u bij Taart en Decoratie aan het juiste adres! Wij zijn dé winkel in Ridderkerk voor taartdecoratie en benodigde artikelen. Bakpoeder is een belangrijk ingrediënt tijdens het bakproces. In ons assortiment vindt u bakpoeder van FunCakes waarmee u van ieder recept een geslaagd baksel maakt. Ook verkopen wij allerlei andere producten zoals bakzout, gelatinepoeder, wijnsteen en wijnsteenzuur. Bent u geïnteresseerd om bakpoeder te kopen? Vergelijk ons aanbod bakpoeders dan op de website.


Bakpoeder FunCakes

Bakpoeder is onmisbaar wanneer u aan het bakken gaat. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat gebak rijst en heerlijk luchtig wordt. FunCakes bakpoeder is een plantaardig, veganistisch bindmiddel en een zeer veelzijdig product. Het kan namelijk gebruikt worden ter vervanging van gelatine. Hierbij dient u het recept licht aan te passen. Daarnaast is ons bakpoeder volledig kleur- en smaakloos. 


FunCakes bakzout

Bakzout wordt gebruikt als rijsmiddel bij het bakken van koekjes, brood, cake en dergelijke. Hiermee maakt u de lekkerste recepten. Tijdens het bakproces reageert het middel op de andere ingrediënten, waardoor er koolstofdioxide vrijkomt en het baksel luchtig wordt. Het FunCakes bakzout kan dienen ter vervanging van bakpoeder mits er voldoende zure ingrediënten aan het recept worden toegevoegd. 


FunCakes gelatinepoeder 

Ons FunCakes gelatinepoeder is ideaal om heerlijke recepten te maken zoals crème, pudding, mousse, bavarois of vruchtengelei. Dit product is te gebruiken om de ingrediënten te binden en verstevigen. Het natuurlijke geleermiddel heeft een uitstekende kwaliteit en is volledig gemaakt van runderhuiden. Daarbij voldoet dit aan de Halal-normen. De gelatine heeft een bloem van 150. Deze waarde geeft de stevigheid of geleerkracht van de gelatine aan en varieert over het algemeen tussen de 50 en 300.


Wijnsteen

Wijnsteen, ook wel Cream of Tartar genaamd, is een natuurlijke zoutsoort die voortkomt uit de wijnproductie. Het product wordt in vele bakrecepten toegepast zoals bij meringues en angel food cakes. Door een klein beetje wijnsteen toe te voegen wanneer u eiwitten opklopt, wordt het schuim sneller gevormd en de structuur gestabiliseerd. De wijnsteen kan in combinatie met bakzout ook gebruikt worden als rijsmiddel. 


Wijnsteenzuur
Wijnsteenzuur wordt bij het koken en bakken gebruikt als een natuurlijk conserveermiddel. Daarnaast dient het om eiwitten te stabiliseren en de hittebestendigheid en het volume ervan te versterken. Dit product kan tevens worden toegepast als rijsmiddel in combinatie met bakzout.


Taart en Decoratie in Ridderkerk

Taart en Decoratie is gelegen in Ridderkerk tussen Rotterdam en Dordrecht. Onze vestiging is uitstekend bereikbaar en omgeven door gratis parkeergelegenheid. Met een winkel van ruim 200 m² zijn wij de grootste in de regio. We hebben maar liefst 5000 artikelen in ons assortiment, waardoor u uw ogen uitkijkt tijdens een winkelbezoek. Kom gerust langs om onze producten in het echt te bekijken of persoonlijk advies te krijgen. Wij staan voor u klaar met een warme kop koffie of thee.


Bakpoeder kopen? Bestel uw producten online

Wilt u zelf aan de slag gaan met bakken en heeft u de juiste producten gevonden in ons assortiment? Alle artikelen zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Na het plaatsen van uw bestelling gaan wij aan de slag om de producten zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Heeft u nog vragen over één van onze FunCakes bakpoeders? Wij zijn bereikbaar op het nummer 0180 72 34 55 of via webshop@taartendecoratie.nl


 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie