Spatels & Taartzagen


Bakspatel en taartzaag

Een taart of biscuit moet in de eerste plaats lekker smaken, maar het oog wilt natuurlijk ook wel wat! Bij Taart en Decoratie hebben we daarom een groot assortiment aan taartdecoratie, waarmee u de mooiste taarten maakt. Zo zijn een bakspatel en taartzaag essentieel bij de creatie van taarten. Deze attributen zorgen ervoor dat u de taart netjes in lagen snijdt en deze mooi glad kunt strijken. Hierdoor bent u verzekerd van een prachtig én heerlijk resultaat!


Waarvoor dient een taartzaag precies?

De taartzaag is een handig hulpmiddel om uw taart of biscuit op een snelle en eenvoudige manier in verschillende lagen te snijden. Dit is ideaal wanneer u een lekkere vulling tussen de taart wenst te doen. De zaag snijdt de taart in mooie, rechte plakken die allemaal exact dezelfde hoogte hebben. Kortom: een taartsnijder is onmisbaar bij het maken van taarten met lagen.


Taartzaag in verschillende maten

Ons assortiment bestaat uit taartsnijders van verschillende merken. Stuk voor stuk zijn ze van uitstekende kwaliteit, zodat u er langdurig plezier van heeft tijdens het maken van taarten. De taartzagen zijn verkrijgbaar in uiteenloepnde afmetingen, waardoor we voor diverse maten taarten en biscuits de geschikte snijders hebben. Wij verkopen onder andere taartzagen van 25 cm, 30 cm, 31 cm, 32 cm en 46 cm. Verder hebben we ook losse snijdraden te koop. Met deze zaagjes kunt u de huidige zagen eenvoudig vervangen. 


Heerlijke gevulde taarten

Om een gevulde taart met lagen te maken heeft u niet alleen een taartzaag nodig, maar ook een lekkere vulling die u ertussen kunt doen. Daarvoor bent u bij Taart en Decoratie absoluut aan het juiste adres. Zowel online als in onze winkel kunt u diverse soorten vullingen kopen. Denk aan banketbakkersroom, witte en bruine chocoladeganache, Zwitserse room en nog veel meer. Daarnaast heeft u toppings nodig om de taart te bekleden. Wij verkopen heel wat producten om uw taart mee naar wens te decoreren. Van botercrème tot een zoete enchanted cream.. Bij Taart en Decoratie vindt u de meest lekkere producten om iedere taart compleet mee te maken!


Taart en Decoratie in Ridderkerk

Bij Taart en Decoratie vindt u alles om de mooiste taarten te maken. Onze winkel is gelegen in Ridderkerk en situeert zich tussen Rotterdam en Dordrecht. Met maar liefst 200 m² aan winkeloppervlakte zijn wij de grootste in de regio. We hebben ruim 5000 artikelen in het aanbod, waardoor u zeer veel keuzemogelijkheden heeft op het gebied van taartdecoratie en toebehoren. Kom langs in onze winkel en ontdek zelf wat wij in de aanbieding hebben. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.                             


Allerlei soorten bakspatels

Een bakspatel helpt u om taarten optimaal te decoreren met een gevoel van controle. Bij Taart en Decoratie vindt u bakspatels in allerlei soorten en maten in het assortiment. We hebben zowel gebogen als rechte modellen in afmetingen van 10 cm, 15 cm, 20 cm en 33 cm. De spatels zijn gemaakt van kwalitatief roestvrijstaal. Het rvs-blad is zeer flexibel, wat maakt dat de taartspatel het perfecte middel is om de icing of crème op een taart netjes af te strijken.


Bakspatel en taartzaag online kopen

Heeft u de perfecte bakspatel en taartzaag gevonden bij Taart en Decoratie? Bestel uw favoriete bakgereedschap dan meteen in onze webshop. Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Bij vragen of advies helpen wij u graag verder via de telefoon of e-mail. U kunt ons bereiken op het nummer 0180 72 34 55 of door een mailtje te sturen naar webshop@taartendecoratie.nl.


 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie